131424582_3578858328859646_5467965818534
Здравейте,
ако сте решили да опитате от Дарът на терапията, поздравления! Това е голяма и смела крачка!
  • Консултации на живо
Кабинетът ми се намира във Велико Търново. Работното ми време е от понеделник до петък с уговорен час. Една сесия продължава 60 - 70мин. Цената е 50 лева.
  • Онлайн консултации
Поради създалата се обстановка, която е предизвикателство за всички нас, започнах да провеждам и изключително много онлайн консултации с хора, които са в чужбина или просто не живеят в моя град и избират да работят с мен.
 
Ако желаете да работим заедно имайте предвид, че не всеки случай може да се повлияе от онлайн консултиране. Онлайн консултациите имат своите граници и специфики, преценяваме заедно с клиента в зависимост от случая дали онлайн е най-добрият вариант, а ако не е така, търсим други опции за идване тук до моя кабинет или други колеги за среща на живо.
 
Ще ви трябва спокойна стая, в която да се провежда сесията, няма как да е кафене или парк, или място, където ще бъдем прекъсвани или чути от други хора. Това е много важно!!
 
Вие сами ще усетите дали тази форма на консултация е подходяща за вас, дали можете да се отпуснете, доверите и дали можем да навлезем дълбоко и да случим лечебен процес. Онлайн сесиите се провеждат в Месинджър или Скайп, платформата, с която клиентът е най-запознат, предпочита и се чувства комфортно с нея.
Продължителността на сесиите е 60 - 70мин., понеделник до петък. Цената е 50 лева. Плащането се извършва през платформата PayPal или по банков път предварително! Моля, да изпратите снимка от превода като потвърждение за запазване на уговорения час, в противен случай сесията остава непотвърдена и часът може да бъде отдаден на друг. Детайли как да се извърши това мога да дам допълнително.
 
Ако се налага да откажете сесия, моля да ме предупредите достатъчно навреме, желателно 48-24 часа преди това, за да мога да си запълня графика или да имате уважителна причина да откажете в последния момент. Смятам, че така се изгражда доверие и уважение между клиент и терапевт. Ако не се явите на записания си час без предварително да ме уведомите и да имате уважителна причина за това, губите правото си да дойдете отново при мен!
Като метод на работа искам да споделя, че аз давам и домашно, тоест се надявам, че клиентът наистина е дошъл да работим заедно като екип, да поеме отговорност за себе си и да работи в посока промяна! В кабинета се случват много катарзиси и открития, но ако наученото не се приложи в живия живот, се изгубва силата им.
 
Благодаря ви от сърце за доверието и за смелостта да потърсите насока! Много текстове на различни психологически теми пиша както в блога си тук, така и в личната ми фейсбук страница - Дени Бояджиева - и вярвам, че можете да намерите нещо полезно за себе си и там.
С признателност,
Дени

КОНТАКТИ

Поради заетостта ми не успявам да отговоря на всички обаждания, а колкото и да искам не успявам и да върна обаждане навреме. Също така поради натовареността на графика ми, заявка за час за сесия при мен е хубаво да се направи доста по-рано. През годините за най-ефективна връзка с мен се е доказал контактът чрез съобщение.

За запазване на час от понеделник до петък до 17ч. с кратко описание на проблема, предпочитани дни и часови диапазони за консултация:

1.E-mail:
deniboyadzhieva.trauma@gmail.com

2.Viber: 0884 142 073

3.Facebook messenger: Дени Бояджиева

Поради многото съобщения, които пристигат мога да се забавя с отговора си, за което се извинявам предварително! Благодаря за разбирането!