top of page
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Здравейте,
 
ако сте решили да опитате от Дарът на терапията, поздравления!            Това е голяма и смела крачка!
  • Консултации на живо
Кабинетът ми се намира във Велико Търново. Работното ми време е от понеделник до петък с уговорен час. Една сесия продължава един час. Цената е 60 лева
  • Онлайн консултации
Провеждам и изключително много онлайн консултации с хора, които са в чужбина или просто не живеят в моя град и избират да работят с мен.
 
Ако желаете да работим заедно имайте предвид, че не всеки случай може да се повлияе от онлайн консултиране. Онлайн консултациите имат своите граници и специфики, преценяваме заедно с клиента в зависимост от случая дали онлайн е най-добрият вариант, а ако не е така, търсим други опции за идване тук до моя кабинет или други колеги за среща на живо.
 
Ще ви трябва спокойна стая, в която да се провежда сесията, няма как да е кафене или парк, или място, където ще бъдем прекъсвани или чути от други хора. Това е много важно!!
 
Вие сами ще усетите дали тази форма на консултация е подходяща за вас, дали можете да се отпуснете, доверите и дали можем да навлезем дълбоко и да случим лечебен процес. Онлайн сесиите се провеждат в Месинджър или Скайп, платформата, с която клиентът е най-запознат, предпочита и се чувства комфортно с нея.
Продължителността на сесиите е един час, понеделник до петък. Цената е 60 лева. Плащането се извършва през платформата PayPal или по банков път предварително! Моля, да изпратите снимка от превода като потвърждение за запазване на уговорения час, в противен случай сесията остава непотвърдена и часът може да бъде отдаден на друг. Детайли как да се извърши това ще дам допълнително в лично съобщение.
 
Ако се налага да откажете сесия, моля да ме предупредите достатъчно навреме, желателно 48-24 часа преди това, за да мога да си запълня графика или да имате уважителна причина да откажете в последния момент. Смятам, че така се изгражда доверие и уважение между клиент и терапевт. Ако не се явите на записания си час без предварително да ме уведомите и да имате уважителна причина за това, губите правото си да дойдете отново при мен!
Като метод на работа искам да споделя, че аз давам и домашно, тоест се надявам, че клиентът наистина е дошъл да работим заедно като екип, да поеме отговорност за себе си и да работи в посока промяна! В кабинета се случват много катарзиси и открития, но ако наученото не се приложи в живия живот, се изгубва силата им.

 

Благодаря ви от сърце за доверието и за смелостта да потърсите насока! Много текстове на различни психологически теми пиша както в блога си тук, така и в личната ми фейсбук страница - Дени Бояджиева - и вярвам, че можете да намерите нещо полезно за себе си и там.
С признателност,
Дени
321212284_604024845060120_3811728440369207976_n-modified.png
320722256_1544760432977040_1529394376794904317_n-modified.png
320839271_539446741403520_2538609495455616878_n-modified.png

КОНТАКТИ

Много благодаря на всеки, който се е свързал с мен и е споделил личната си история. Разбирам колко притеснително може да бъде да се свържем с психолог за първи път и да споделим на непознат човек тревогите си. Понякога чакаме с месеци, докато се престрашим. Знам какво е да си клиент, защото съм била в личен процес много време и дълбоко разбирам какво е да си в тази позиция. Моля ви, не чакайте да стане прекалено късно, за да потърсите помощ и подкрепа.

От сърце благодаря за доверието!


Поради заетостта ми не успявам да отговоря на обаждания. Имам кратки почивки през деня между сесиите, в които не мога да провеждам дълъг или ефективен разговор за поясняване на проблема и нямам възможност да върна обаждане.

През годините за най-ефективна връзка с мен се е доказал контактът чрез съобщение. Поради многото съобщения, които пристигат мога да се забавя с отговора си, за което се извинявам предварително, но отговарям на всички запитвания. Моля ви, уважавайте почивните дни както и работния часови диапазон - събота, неделя и следработно време са за почивка, а не за работа. Без взаимно уважение още в началото няма лечебна връзка.

Благодаря за разбирането!


Също така поради натовареността на графика ми, заявка за час за сесия при мен е хубаво да се направи най-малко седмица предварително от датата или седмицата, в която ще поискате да се срещнем.

Работното ми време е от 11ч. до 19ч. - запазване на час от понеделник до петък в рамките на работното време
. Когато ми пишете, моля ви разкажете ми за себе си - как се казвате, откъде сте, на колко години сте (само ако искате да споделите, разбира се), кое питане или болка ви води при мен. Нека установим автентичен контакт, за да мога да ви насоча най-добре. Всичко, което споделяте е стриктно конфиденциално! Без това искрено свързване няма как да съм ви полезна. Благодаря още веднъж за доверието!


За най-бърза връзка с мен чрез съобщение на страницата ми и мой предпочитан метод за комуникация:

Facebook messenger: Дени Бояджиева


Допълнително можете да ме потърсите на:
E-mail: deniboyadzhieva.trauma@gmail.com
Viber съобщение: 0884 142 073
 
bottom of page