top of page
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Здравейте,
 
ако сте решили да опитате от Дарът на терапията, поздравления!            Това е голяма и смела крачка!
  • Консултации на живо
Кабинетът ми се намира във Велико Търново. Работното ми време е от понеделник до петък с уговорен час. Една сесия продължава 60 мин. Цената е 50 лева
  • Онлайн консултации
Провеждам и изключително много онлайн консултации с хора, които са в чужбина или просто не живеят в моя град и избират да работят с мен.
 
Ако желаете да работим заедно имайте предвид, че не всеки случай може да се повлияе от онлайн консултиране. Онлайн консултациите имат своите граници и специфики, преценяваме заедно с клиента в зависимост от случая дали онлайн е най-добрият вариант, а ако не е така, търсим други опции за идване тук до моя кабинет или други колеги за среща на живо.
 
Ще ви трябва спокойна стая, в която да се провежда сесията, няма как да е кафене или парк, или място, където ще бъдем прекъсвани или чути от други хора. Това е много важно!!
 
Вие сами ще усетите дали тази форма на консултация е подходяща за вас, дали можете да се отпуснете, доверите и дали можем да навлезем дълбоко и да случим лечебен процес. Онлайн сесиите се провеждат в Месинджър или Скайп, платформата, с която клиентът е най-запознат, предпочита и се чувства комфортно с нея.
Продължителността на сесиите е 60 мин., понеделник до петък. Цената е 50 лева. Плащането се извършва през платформата PayPal или по банков път предварително! Моля, да изпратите снимка от превода като потвърждение за запазване на уговорения час, в противен случай сесията остава непотвърдена и часът може да бъде отдаден на друг. Детайли как да се извърши това ще дам допълнително в лично съобщение.
 
Ако се налага да откажете сесия, моля да ме предупредите достатъчно навреме, желателно 48-24 часа преди това, за да мога да си запълня графика или да имате уважителна причина да откажете в последния момент. Смятам, че така се изгражда доверие и уважение между клиент и терапевт. Ако не се явите на записания си час без предварително да ме уведомите и да имате уважителна причина за това, губите правото си да дойдете отново при мен!
Като метод на работа искам да споделя, че аз давам и домашно, тоест се надявам, че клиентът наистина е дошъл да работим заедно като екип, да поеме отговорност за себе си и да работи в посока промяна! В кабинета се случват много катарзиси и открития, но ако наученото не се приложи в живия живот, се изгубва силата им.

 

Благодаря ви от сърце за доверието и за смелостта да потърсите насока! Много текстове на различни психологически теми пиша както в блога си тук, така и в личната ми фейсбук страница - Дени Бояджиева - и вярвам, че можете да намерите нещо полезно за себе си и там.
С признателност,
Дени

КОНТАКТИ

321212284_604024845060120_3811728440369207976_n-modified.png
320722256_1544760432977040_1529394376794904317_n-modified.png
320839271_539446741403520_2538609495455616878_n-modified.png
Много благодаря на всеки, който се е свързал с мен и е споделил личната си история. Разбирам колко притеснително може да бъде да се свържем с психолог за първи път и да споделим на непознат човек тревогите си. Понякога чакаме с месеци, докато се престрашим. Знам какво е да си клиент, защото съм била в личен процес много време и дълбоко разбирам какво е да си в тази позиция. Моля ви, не чакайте да стане прекалено късно, за да потърсите помощ и подкрепа.

От сърце благодаря за доверието!


Поради заетостта ми не успявам да отговоря на обаждания. Имам кратки почивки през деня между сесиите, в които не мога да провеждам дълъг или ефективен разговор за поясняване на проблема и нямам възможност да върна обаждане.

През годините за най-ефективна връзка с мен се е доказал контактът чрез съобщение.

Имам определен час сутрин, в който се опитвам да отговоря на всички запитвания.Поради многото съобщения, които пристигат мога да се забавя с отговора си, за което се извинявам предварително, но отговарям на всички запитвания.

Благодаря за разбирането!


Също така поради натовареността на графика ми, заявка за час за сесия при мен е хубаво да се направи най-малко седмица предварително  от датата или седмицата, в която ще поискате да се срещнем.

Работното ми време е от 11ч. до 19ч.

За запазване на час от понеделник до петък в рамките на работното време, с кратко описание на проблема, предпочитани дни и часови диапазони за консултация:


За най-бърза връзка с мен чрез съобщение на страницата ми:

Facebook messenger: Дени БояджиеваДопълнително можете да ме потърсите на:

E-mail: deniboyadzhieva.trauma@gmail.com

Viber съобщение: 0884 142 073

 
bottom of page